Adidas Power Perfect III

Adidaksen uusin painonnostokenkä on nyt täällä – Adidas Power Perfect III!

Adidas Power Perfect III on Power Perfect -painonnostokenkäsarjan uusin tulokas ja Power Perfect II kengän isoveli. Uudistunut Power Perfect III jatkaa perinteistä Power Perfect tyyliä tarjoten äärimmäistä vakautta ja loistavan istuvuuden. Power Perfect III on hintaluokaltaan edullisempi painonnostokenkä kuin AdiPower tai Leistung 16 II, mutta kalliimpi kuin Powerlift -sarjan kengät.Adidas Power Perfect III musta painikenkä

Korkeatiheyksinen välipohja, tarrahihna sekä yhdistelmä verkkoa ja synteettistä materiaalia kengän yläosassa tarjoavat tälle kengälle äärimmäistä vakautta, hengittävyyttä ja mukavuutta.

Kengän pohjan etuosa on tasainen ja taipuisa tarjoten näin ideaalisen voimansiirron painonnostajalle. Uudistunut mokkanahkainen tarrahihna antaa lisätukea, jotta sinun ei tarvitse pelätä, että kenkäsi pääsevät irtoamaan kovan treenin aikana. Painonnosto mielessä pitäen suunniteltu, korkeatiheyksinen ja kuvioleikattu välipohjakiila (25mm) on kevyt, mutta tarjoaa silti erinomaista vakautta nostamiseen. Kengän yläosa on päällystetty nahkaa muistuttavalla synteettisellä PU:lla. Tukeva ruiskuvalettu kantapäätuki kengän takaosassa on erityisen kevyt tarjoten silti loistavaa vakautta ja tukea nostojen yhteydessä. Kengän yläosa ja iltti ovat vapaasti hengittävää verkkoa, joka takaa erinomaisen hengittävyyden sekä keveyden kengälle pitäen ne näin kuivina. TPU-päällyste jäykistää kenkää ja antaa näin ollen lisätukea jalkaterälle. Täysmittainen adiWEAR-ulkopohja tarjoaa johdonmukaisen pidon lattiaan sekä tekee kengästä kulutusta kestävän.

Adidas Power Perfect III

  • 25mm EVA korko
  • Pinnan verkko tarjoaa erinomaisen hengittävyyden
  • adiWEAR-pohja takaa loistavan pidon ja tekee kengästä kestävän
Adidas Power Perfect III painonnostokenkä musta
Adidas Power Perfect III painonnostokenkä
Adidas Power Perfect III painonnostokengän pohja
Adidas Power Perfect III painonnostokengän pohja
Adidas Power Perfect III painonnostokenkä Chalk Pearl
Adidas Power Perfect III painonnostokenkä, väri Chalk Pearl

Osta Power Perfect III painonnostokengät netistä