Adidas Leistung 16 II

Adidas Leistung 16 II on Adidaksen uusin lippulaivamalli painonnostokenkien sarjassa. Leistung kenkä on suunniteltu painonnosto mielessä, siinä ollessa 1 tuuman (2,54cm) korko. Kenkä on kudottua synteettistä materiaalia ja kiristämisestä pitää huolen nauhat ja BOA-pikanauhoitusteknologia. Painoa kengillä on 480 grammaa, joka tekee niistä painonsa puolesta keskiarvoa, muiden merkkien kärkikenkiin verrattuna.

Adidas Leistung 16 II painonnostokenkä
Adidas Leistung 16 II painonnostokengän 1 tuuman korko

Normaali koron korkeus nykyaikaisille nostokengille on 0.75-tuumaa, joten tämän kengän 1-tuuman muotoilu tekee Adidas Leistung 16 II kengästä hieman erilaisen. Kun valitset koron korkeutta, joka sopisi sinulle parhaiten, suosittelemme kokeilemaan 1-tuuman kenkäparia, ennen ostopäätöstä. Nostajat usein huomaavat 1-tuuman koron olevan erittäin suotuisa tai antaen täysin päinvastaisen vaikutuksen nostoihin. Suurimmat vaikuttavat syyt ovat antropometria ja nostotyyli. Esimerkiksi urheilijat, joilla on pidemmät alaraajat, hyötyvät korkeammasta kantapäästä, koska se auttaa heitä saavuttamaan tarvittavan syvyyden helpommin. Myös nilkan tai lonkan liikkuvuudesta kärsivät nostajat saattavat löytää paremman mukavuuden korkeammasta kengästä.

Kengän vankka korko on valmistettu termoplastisesta polyuretaanista, TPU:sta, joka on kevyttä, ei puristettavissa olevaa materiaalia, jota usein käytetään tukevuuden ja kestävyyden saavuttamiseen. Materiaali tarjoaa myös kevyemmän koron, verrattaessa puisiin korkoihin.

Kengän pintamateriaali on se, mikä todella tekee tästä kengästä erilaisen, kuin muista moderneista painonnostokengistä. Tämän kengän pinta on kudottua synteettistä materiaalia. Kun todella tarkkaan katsot kengän pintaa, huomaat, että kudottu materiaali näyttää melkein ohuilta kaistaleilta lasikuitua (mitä se ei tietenkään ole). Tämä materiaali tekee kengästä joustavamman. Kengät tarvitsevat aikaa sisään ajoon, joten joustavuuden lisääminen vähentää sisäänajon aikaa.

Adidas Leistung 16 II painonnostokenkä
Adidas Leistung 16 II painonnostokengän BOA-pikanauhoitusteknologia

Yksi kengän määrittelevimmistä ominaisuuksista on rekonstruoitu BOA-pikanauhoitusteknologia. Aikaisemmassa mallissa BOA-teknologialla kiristettiin koko kenkä, kun taas tässä päivitetyssä mallissa, BOA-teknologian lisäksi normaalit nauhat on tuotu takaisin. Adidas Leistung 16 II painikengässä BOA-teknologia on kengän keskiosassa ja toimii tarrahihan tavoin.

Adidas Leistung 16 II

  • 1 tuuman eli 2,54cm korkea TPU korko
  • Paino n. 480 grammaa
  • Päällinen kudottua synteettistä materiaalia
  • BOA-pikanauhoitusteknologia
  • Joustava
Adidas Leistung 16 II painonnostokengät
Adidas Leistung 16 II painonnostokengät
Adidas Leistung 16 II painonnostokenkä
Adidas Leistung 16 II painonnostokengän pohja

Osta Leistung 16 II painonnostokengät netistä

Tutustu myös muihin malleihin tästä