Adidas Powerlift 3.1

Adidas Powerlift 3.1 painonnostokenkä on tällä hetkellä kolmannessa sukupolvessaan ja se on tasaisesti kasvattanut suosiotaan alkuperäisestä julkaisusta lähtien. Powerlift 3 kenkää voidaan kuvata yhdeksi Adidaksen tunnetuimmaksi painonnostokengäksi sitten 08 AdiStarsien ja AdiPowersien.

Adidas Powerlift 3.1 painonnostokenkä
Adidas Powerlift 3.1 painonnostokenkä

Powerliftien suosio johtuu monistakin syistä. Kengät ovat hinnaltaan edullisimmasta päästä ja ne tarjoavat matalamman koron, joka usein koetaan mukavammaksi siirtyessä painikenkien maailmaan. Kolmanneksi niissä on yksinkertainen nauha + tarrahihna kiinnitys ja ne tarjoavat paljon turvaa nostajille.

Powerlift 3.1 kengät painavat 425 grammaa, sijoittuen näin ollen painoltaan hieman Adidas AdiPowers ja Leistung –mallien alle. Powerlift painonnostokenkää pidetään hyvänä siirtymämallina tultaessa painonnostokenkien maailmaan. Painoltaan kenkä on ideaalinen uudelle käyttäjälle, koska se tuntuu lähes samalta kuin muut (aikaisemmat) treenikengät.

Adidas Powerlift 3.1 painonnostokenkä
Adidas Powerlift 3.1 painonnostokengän korko

Kengän tehokkaan koron korkeus on 0.6-tuumaa eli 15mm, joka laittaa sen painokenkien matalampaan päähän. Matalampi korko mahdollistaa painonnoston lisäksi CrossFit-treenaamisen ja se sopii nostajille, joka kaipaavat painonnostokengän vakautta, mutta eivät tarvitse korkeampaa korkoa.

Adidas Powerlift 3 painonnostokenkien korko on suuritiheyksistä EVA-materiaalia, joka on kestävä, mutta kevyt materiaali, jota käytetään useissa korotetuissa kengissä. EVA ei kuitenkaan vedä aivan vertoja kalliimpien kenkien TPU-materiaalille. Jos kiikarissa on jopa vuosikymmenen kestävät jäykemmät kengät, suosittelemme tutustumaan AdiPower tai Leistung 16 II malleihin.  Hybridikenkänä Powerlift 3.1 on mitä mainion valinta!

Kengän pintamateriaali on standarditasoa normaalille cross-training/painonnostokengälle. Powerlift 3 kenkä on kevyttä nahkaa ja hengittävää verkkoa. Kengässä on nauhojen lisäksi tarrakiinnike, joka takaa tukevan ja turvallisen kiinnityksen.

Adidas Powerlift 3.1

  • 0.6 tuuman eli 15mm EVA korko
  • Paino n. 425 grammaa
  • Adidaksen yksi tunnetuimmista painonnostokenkä malleista
  • Hyvä siirtymämalli painonnostokenkien pariin
  • Sopii hyvin myös CrossFit: iin
  • Kevyttä nahkaa ja hengittävää verkkoa
  • Nauhat + tarrakiinnike
Adidas Powerlift 3.1 painonnostokenkä
Adidas Powerlift 3.1 painonnostokenkä
Adidas Powerlift 3.1 painonnostokenkä
Adidas Powerlift 3.1 painonnostokengän pohja

Osta Powerlift 3.1 painonnostokengät netistä

Tutustu myös muihin malleihin tästä