Adidas Power Perfect II

Adidas Power Perfect II on painonnostokenkä, joka on suunniteltu painonnosto mielessä, mutta joka toimii hyvin myös kyykkäyksessä ja muissa voimaharjoitteissa. Power Perfect II on hintaluokaltaan edullisempi painonnostokenkä kuin AdiPower tai Leistung 16 II, mutta kalliimpi kuin Powerlift -sarjalaiset. Power Perfect II ovat hieman joustavammat kuin AdiPowerit, joten ne ovat myös loistava valinta CrossFit: iin.

Adidas Power Perfect II painonnostokengät
Adidas Power Perfect II painonnostokengän korko

Kengän runko on valmistettu nahasta ja siitä löytyy monia ilmanvaihtoreikiä molemmilta puolilta kenkää, jotka tekevät kengästä hengittävän. Power Perfect II kengissä on 0.75-tuuman eli 19mm korko, joka on valmistettu suurtiheyksisestä EVA-materiaalista. EVA-materiaali on kestävää ja kevyttä, mutta pidemmällä käytöllä se saattaa hieman painua, kun taas TPU:sta valmistetut AdiPower ja Leistung 16 II kestävät. Kengästä löytyy lisäksi yksi tarrahihna nauhojen lisäksi, joka parantaa kengän vakautta. Kengän tasainen kumipohja antaa hyvän kontaktin nostoalustaan ja helpottaa näin nostamista.

Hinta-laatu suhteeltaan Power Perfect II on parhaimpia vaihtoehtoja mitä markkinoilta löytyy. Se tarjoaa laatua ja tarvittavaa vakautta, joita tarvitset painonnostokengässäsi.

Adidas Power Perfect II

  • 0.75 tuuman EVA korko
  • Hyvä ilmanvaihto
  • Tasainen kumipohja
Adidas Power Perfect II painonnostokengät
Adidas Power Perfect II painonnostokenkä
Adidas Power Perfect II painonnostokenkä
Power Perfect II painonnostokengän pohja

Osta Power Perfect II painonnostokengät netistä