Adidas AdiPower

Adidas AdiPower on yksi tunnetuimpia painonnostokenkiä, mitä Adidas on koskaan luonut. Nämä kengät olivat ensimmäiset, jotka hyödynsivät täyttä TPU korkoa, mikä on vauhdittanut tämän kengän tunnettavuuden kasvua muihin kenkiin verrattuna. Tätä Adidaksen mallia voit hyvinkin nähdä monien kilpaurheilijoiden jalassa.

Adidas AdiPower painonnostokenkä
Adidas AdiPower painonnostokenkä

AdiPower kengissä on muutamia merkittäviä yksityiskohtia, jotka erottavat ne muista kengistä. Kengissä hyödynnetään PU:lla päällystettyä nahkaa lisäämään kengän kestävyyttä, taipuisuutta ja ilmanvaihtoa. Toisekseen Adidas käytti painonnostolle suunniteltua pohjaa vahvalla TPU korolla lisätäkseen vakautta. Ja kolmanneksi Adidas vähensi tarrahihnojen määrän kolmesta yhteen. Painoa kengillä on n. 460 grammaa.

Adidas AdiPower kenkien tehokkaan koron korkeus on 0.75-tuumaa eli 19 mm, mikä tekee tästä mallista samankaltaisen kuin muut tunnetut nostokengät. Standardi nostokenkien korolle tuntuu nykyään olevan 0.75-tuumaa, joten AdiPowerit sujahtavat suoraan hybridi nostokenkien kategoriaan. Suurin osa painonnostajista hyötyy juuri 0.75-tuuman korosta, koska se auttaa edistämään liikkuvuutta vaikuttamatta nostajien asentoon. Tämä koron korkeus on juuri oikea niille, jotka kaipaavat hieman apua saavuttaakseen tarvittavan syvyyden, mutta jotka kumminkin omaavat kunnollisen kyykyn.

Adidas AdiPower painonnostokenkä
Adidas AdiPower painonnostokengän 0.75 tuuman korko

Adidas AdiPower kenkien vankka korko on valmistettu termoplastisesta polyuretaanista, TPU:sta, joka on kevyttä, ei puristettavissa olevaa materiaalia, jota usein käytetään tukevuuden ja kestävyyden saavuttamiseen. Pohja on kiinteä ja vankka, joten saat hyvän tuntuman maahan. Kaiken lisäksi TPU on kestävää, joten mahdollisuus pohjan painumiselle on todella pieni, jopa pidemmällä ajanjaksolla.

Kengän pintamateriaali AdiPower kengissä on PU:lla päällystettyä nahkaa verkolla täydennettynä. Tämä materiaali on suunniteltu kolme päämäärää mielessä. Kestävyys, joustavuus ja hengittävyys. Joustavuuden puolesta AdiPower kengät vaativat hieman pidemmän sisäänajo ajan, jopa 2 viikkoa, jonka jälkeen nahka muotoutuu jalalle erittäin hyvin. Kengän verkko-osa auttaa kenkää pysymään hengittävänä. Kenkä tarjoaa myös nauhojen lisäksi yhden tarrahihnan kiristystä varten.

Adidas AdiPower

  • 0.75 tuuman eli 19mm TPU korko
  • Paino n. 460 grammaa
  • PU:lla päällystettyä nahkaa
  • Kestävä
  • Joustava
  • Hengittävä
  • Nauhat ja tarrahihna kiinnitys
  • Nämä kengät voivat kestää käytössä jopa 10 vuotta
Adidas AdiPower painonnostokenkä
Adidas AdiPower painonnostokenkä
Adidas AdiPower painonnostokenkä
Adidas AdiPower painonnostokengän pohja

Osta AdiPower painonnostokengät netistä
Tutustu myös muihin malleihin tästä