Adidas Power Perfect III

Adidas Power Perfect III

Adidas Power Perfect -painonnostokenkäsarjan uusin malli!

 Adidas Power Perfect III on Power Perfect -painonnostokenkäsarjan uusin tulokas ja Power Perfect II kengän isoveli. Uudistunut Power Perfect III jatkaa perinteistä Power Perfect tyyliä tarjoten äärimmäistä vakautta ja loistavan istuvuuden. Power Perfect III on hintaluokaltaan edullisempi painonnostokenkä kuin AdiPower tai Leistung 16 II, mutta kalliimpi kuin Powerlift -sarjan kengät.

Korkeatiheyksinen välipohja, tarrahihna sekä yhdistelmä verkkoa ja synteettistä materiaalia kengän yläosassa tarjoavat tälle kengälle äärimmäistä vakautta, hengittävyyttä ja mukavuutta.

 

adidas power perfect 3 5
adidas-power-perfect-iii-painonnostokeng_t-valkoinen-4

Kestävä materiaali

 Kengän pohjan etuosa on tasainen ja taipuisa tarjoten näin ideaalisen voimansiirron painonnostajalle. Uudistunut mokkanahkainen tarrahihna antaa lisätukea, jotta sinun ei tarvitse pelätä, että kenkäsi pääsevät irtoamaan kovan treenin aikana. Painonnosto mielessä pitäen suunniteltu, korkeatiheyksinen ja kuvioleikattu välipohjakiila (25mm) on kevyt, mutta tarjoaa silti erinomaista vakautta nostamiseen. Kengän yläosa on päällystetty nahkaa muistuttavalla synteettisellä PU:lla. Tukeva ruiskuvalettu kantapäätuki kengän takaosassa on erityisen kevyt tarjoten silti loistavaa vakautta ja tukea nostojen yhteydessä. Kengän yläosa ja iltti ovat vapaasti hengittävää verkkoa, joka takaa erinomaisen hengittävyyden sekä keveyden kengälle pitäen ne näin kuivina. TPU-päällyste jäykistää kenkää ja antaa näin ollen lisätukea jalkaterälle. Täysmittainen adiWEAR-ulkopohja tarjoaa johdonmukaisen pidon lattiaan sekä tekee kengästä kulutusta kestävän.

Miksi valita Adidas Power Perfect III painonnostokengät?

Check mark 2-01

25mm EVA korko

Korotettu kantapää auttaa nilkkaa liikkumaan paremmin, mikä on tärkeää kyykkytreenissä. 

Check mark 2-01

adiWEAR-pohja takaa loistavan pidon ja tekee kengästä kestävän

Vakaat ja painavat kengät auttavat pitämään tasapainon myös raskaammassa treenissä. 

Check mark 2-01

Pinnan verkko tarjoaa erinomaisen hengittävyyden

Se takaa kenkien mukavan istuvuuden.

Osta Adidas Power Perfect III painonnostokengät Hobbybox.fi verkkokaupasta!

Tutustu myös muihin malleihin

Tutustu kaikkiin painonnostokenkä malleihin Hobbybox.fi verkkokaupassa!